Att tänka på när du skaffar gymkort

Idag finns ett stort antal gymkedjor som i takt med den ökande hälsotrenden- och medvetenheten vill värva medlemmar. Samtidigt finns många som vill börja träna, eller kanske fortsätta på en annan plats eller ett annat sätt. För den som vill skaffa ett gymkort finns en del att ha i åtanke när det är dags att välja vilket gym som passar en själv. 

En av de första sakerna att fråga sig är vad du vill träna för något. Är du ute efter ett gym som framför allt fokuserar på crossfit och styrketräning? Vill du kunna gå på pass? Kanske vill du kunna varva din träning med simning eller ha möjlighet att få en personlig tränare? Alla gym har sitt unika utbud och sina egna gymkort som innehåller olika förmåner. Hör dig för med de olika träningsanläggningarna, gå på provträningar för att utforska och komma fram till vad som passar dig. 

Bäst gymkort hittar du här:
http://www.balancetraining.se/bli-medlem/ 

Hur många som finns i närheten och vilket utbud de har beror på var i landet du bor. Kolla runt, hör dig för med vänner och bekanta för att få åsikter, råd och tips om anläggningarna för att se vad som passar dina preferenser. Att skaffa gymkort på ett väldigt litet gym kan vara mysigt, men jobbigt om man har stort behov av att vara anonym eller vill ha mycket att välja bland.

Slutligen, en sak som är tråkig men nödvändig att fundera på är vad man är beredd att betala. Större utbud och möjlighet till flera anläggningar innebär generellt ett högre pris.