Självhäftande etiketter på rulle

etiketterSjälvhäftande etiketter är väldigt praktiska, och självhäftande etiketter finns även på rulle. Man kan till exempel beställa självhäftande etiketter på rulle där man bestämt vad som ska vara tryckt på redan från början.

Har man en rulle med självhäftande etiketter kan man sedan bara ta loss dem och sätta fast dem var man behöver. Inget extra klister behövs, och eftersom det är självhäftande etiketter kan man sätta dem nästan varsomhelst. Kanske är det så att man vill ha självhäftande etiketter med namn, adress och liknande för att sätta på olika tillhörigheter så som böcker, i väskan, på pärmen eller kanske på något annat viktigt man inte vill bli av med.

Eller så kanske man har ett företag där man behöver flera självhäftande etiketter för att sätta på olika arbetspärmar till exempel, då kan det vara praktiskt att ha dem på rulle. Det gör att man enkelt kan dra av en eller flera av ens självhäftande etiketter och sätta fast dem.

Kanske är det så att man ofta skickar paket, då kan man köpa självhäftande etiketter på rulle som man sedan skriver på. Det kan vara praktiskt om man inte kan skriva direkt på paketet, utan kan bara sätta fast adressen efteråt.