Pyssel och ideer

pysselPyssel kan egentligen innebära så många olika saker. Pyssel är till exempel olika beroende på årstiden. Vid jul gör man mycket pyssel som innefattar tomtar, snö, julgranar och liknande, är det däremot halloween är det mycket med pumpor, häxor och fladdermös. Vid påsk är ens pyssel gärna inspirerat av kycklingar, ägg och påskris.

http://pyssel.eu/

Pyssel är något man kan göra närsomhelst, och att skaffa hem olika saker för pyssel är aldrig fel. Att få idéer till olika sorters pyssel är heller inte så svårt, och känner man att man verkligen inte vet vad man ska göra för slags pyssel kan man kolla på internet.

Att få idéer från naturen, från vackra bilder eller från något annat man tycker är roligt och håller på med – kanske dans eller kampsport – är väldigt smart och de är bra inspirationskällor. Man kan nästan få idéer till pyssel var som helst.

Att hålla på med olika sorters pyssel är roligt och ett bra tidsfördriv, där man skapar något som man sedan kan spara eller ge bort.

Många saker man använder till pyssel är dessutom sådant man kan hitta i hemmet. Att spara toarullar, glasspinnar, äggkartonger eller olika plastbehållare är ofta en jättebra idé och saker man kan återvinna med hjälp av pyssel man gör.