Plattång, multiverktyget

plattångLetar du efter ett enkelt, snabbt sätt att fixa till frisyren? Kanske något som även kan hjälpa dig experimentera fram din egen stil? Då kan en plattång vara det perfekta verktyget för dig och ditt hår!

En plattång kan snabbt och enkelt skapa en vågig frisyr, ge volym, skapa lockar, förutom det uppenbara användningsområdet; att platta ut håret. Med detta multiverktyg kan du spara pengar och skapa dina egna frisyrer istället för att lägga hårt förvärvade pengar hos frisören.

Med hjälp av ny teknik möjliggörs en snabb effektiv uppvärmning som innebär att du på bara några få sekunder kan börja använda din plattång. De moderna modellerna är också lättare att rengöra tack vare att de oftast har keramiska värmeplattor, vilket dessutom bidrar till att håret glider lättare. Detta minskar risken för att håret ska fastna och brännas vid.

Plattången har också utvecklats för att minimera skador på håret, vilket också hjälps med temperaturinställningen många modeller har. Perfekt för löshår eller känsligare hårtyper som mår bättre av lite lägre temperaturer.

En plattång finns att köpas i så många modeller, prisklasser och märken att det garanterat finns en som passar din smak, prisklass och typ av hår ute på marknaden.